Open

Vacature 1e auto technicus

VACATURE: 1E AUTOTECHNICUS

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als 1e autotechnicus bij een professioneel, universeel garagebedrijf?
Twijfel niet langer, neem contact op met Carteam Autogarage Geldrop.

Bij Carteam Autogarage Geldrop kan jij al jouw kwaliteiten gebruiken. Wij zijn van mening dat een sterk team samen veel kan bereiken.

Carteam Autogarage Geldrop is een dynamisch, modern en gedreven universeel garagebedrijf, voor onderhoud aan alle automerken en brugverhuur voor doe-het-zelvers. Het bedrijf is momenteel sterk aan het ontwikkelen naar het autobedrijf van de toekomst waarbij veranderingen niet geschuwd worden. Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, zijn wij ook deel van Carteam.

De functie
Samen met jouw collega’s ben jij het hart van het bedrijf, in de functie van 1e autotechnicus. Jij weet van de hoed tot de rand hoe een auto in en uit elkaar moet, en bent een APK-keurmeester. Daarnaast vind jij het leuk om in teamverband te zoeken naar oplossingen. 

Overige taken zijn:

Zelfstandigheid & vakkennis
Georganiseerd, netjes en kritisch
Piet precies, want juist de details maken het verschil!
Een doenersmentaliteit
De beschikking over het diploma EAT of DT en je hebt bij voorkeur een APK-licentie
Onderhouden en repareren van personenauto’s en bedrijfswagens
Stellen en oplossen van complexe storingen
Uitvoeren van APK-keuringen
Onderhouden van klantcontacten
Begeleiden van leerlingen en stagiaires
Overdragen van kennis aan collegae autotechnici
 

Functieprofiel
Je bent een echte gastheer/vrouw en vindt het leuk om actief met mensen om te gaan. Je bent praktisch en oplossingsgericht ingesteld en bent goed bestand tegen stress en werkdruk. Daarnaast ben je commercieel en denkt altijd met de klant mee. Je bent gewend om zowel in een team als individueel te functioneren en kunt goed beslissingen nemen.

Dingen snel oppikken. Je durft uit te proberen. Je bent niet bang om fouten te maken, daar leer je tenslotte van.
Je bent met meerdere werkzaamheden tegelijk bezig en stuurt één of meerdere collega’s functioneel aan. Je houdt altijd het overzicht en kunt snel bijsturen als dit nodig is.
Met verschillende mensen omgaan. Je vindt het leuk om proactief nieuwe contacten te leggen en je weet hoe je zakelijk en laagdrempelig een gesprek voert.
Toewijding en flexibiliteit. Rond 17.00 uur ben je vaak nog druk. We zijn een klantgericht bedrijf en daar is altijd wel wat te doen.
 

Dit bieden wij je

Een bruto maandsalaris: nader overeen te komen
Aantal uren beschikbaar: nader overeen te komen
Opleidingen en cursussen
Een leuk en enthousiast team
Arbeidsvoorwaarden volgens CAO
 

Wat heb jij in huis?
Om te beginnen een goed humeur en een stevige werklust. Met je opgeruimde persoonlijkheid krijg je collega’s altijd mee. Je werkt servicegericht en communiceert helder. ‘Niet nadenken en vergaderen, maar DOEN’, dat is ons motto. En gaat het dan toch onverhoopt mis? Dan ga jij samen met je collega’s aan de slag om het op te lossen.

Maar dat is nog niet alles, ook beschik jij over:

Affiniteit met de autobranche
Mbo-werk- en -denkniveau
Rijbewijs B
 

Ga jij ervoor?

Begint je interesse al te kriebelen in ons bedrijf, neem dan snel contact met ons op, telefonisch op 040 737 0565 of per mail naar info@autogaragegeldrop.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.